Общи условия – Служители

Общи условия – Служители

Услуги за търсещи работа:

 1. Услугите за търсещи работа са безплатни, освен ако търсещият работа не реши да закупи CV пакет, подробностите за който са посочени в Начало/CV пакети.
 2. Търсещите работа могат да бъдат както регистрирани, така и нерегистрирани потребители.
 3. Регистрация на търсещи работа потребители:

22.1. За да се регистрира потребителят попълва регистрационната форма, в която въвежда имената си, e-mail адрес и парола за достъп.

22.2. На въведения e-mail адрес получава автоматично съобщение, в което се съдържа линк за потвърждаване на регистрацията, валиден за срок от 24 часа. Ако линкът за потвърждение не бъде използван в определения срок, въведените данни за съответната регистрация се изтриват автоматично.

22.3. След потвърждаване потребителят получава още едно автоматично съобщение за успешно извършена регистрация и кратка информация за услугите на JobTime. От този момент този потребител се счита за регистриран. За достъп до профила се използват e-mail адреса и паролата, въведени в регистрационната форма.

 1. Регистрираният в секция „Служители“ потребител има възможност да кандидатства по обяви за работа, да прикачва и поддържа автобиография от външен файл, чрез която да бъде откриван от потенциални работодатели, да проследява кандидатурите, които е извършвал през сайта, както и да получава автоматични известия за нови обяви по определени критерии.
 2. По обяви за работа могат да кандидатстват и само регистрирани търсещи работа потребители.
 3. Клиент, търсещ работа, не може да кандидатства два пъти за една обява с един и същ e-mail адрес. Кандидатите не могат да впишат в полето “e-mail адрес” e-mail адреса, с който съществува работодателска регистрация.
 4. Когато търсещ работа, кандидатства по обява за работа, данните, свързани с тази кандидатура (e-mail адрес, име на потребителя, автобиография, с която е кандидатствал и мотивационно писмо) остават записани в системата на JobTime за срок от 6 месеца след изтичане на обявата, по която е кандидатствано. След този срок кандидатурите се изтриват.
 5. Регистрираните търсещи работа могат да качват в профила си автобиография от външен файл и да предоставят достъп до нея за преглед от потенциалните работодатели за срок от 4 месеца. Тази функционалност дава възможност за осъществяване на директен контакт между търсещите и предлагащи работа. В посочения срок регистрираните потребители могат свободно да преглеждат, редактират, коригират информацията, съдържаща се в качените от тях документи, както и да откажат услугата.
 6. Секция “Служители“:

28.1. “Служители” е персонализирана секция в JobTime за физически лица, търсещи работа. Само регистрирани потребители имат достъп до нея.

28.2. При регистрация JobTime изисква информация като име, e-mail и парола.

28.3. Регистрираният в “Служители” потребител може да кандидатства по публикувани обяви за работа, както и да бъде обект на търсене от потенциални работодатели.

28.4. Регистрираният в “Служители“ потребител има възможност да получава уведомяване по e-mail за нови позиции, отговарящи на предварително зададени от потребителя критерии.

 1. Секция “Обяви”:

29.1. Тази секция дава възможност на всеки Клиент – търсещ работа (както регистриран, така и нерегистриран) да търси и преглежда всички публикувани обяви за работа.

29.2. Клиентът може чрез JobTime да изпрати по e-mail публикувана в сайта обява за работа, да я харесва и споделя в социални платформи.

29.3. Клиентът може да кандидатства по публикуваните в JobTime обяви чрез изпращане на работодателя на автобиография (с или без мотивационно писмо), прикачени от външен файл.

 1. Клиентът, търсещ работа, има право да използва безплатно информацията и услугите, предоставяни от JobTime за търсещи работа, включително публикуваните съвети за създаване и използване на документи за кандидатстване, насоки за успешно представяне по време на интервю и за оценка на отправеното предложение за работа.

Прочетете целия текст на Общи условия