Общи условия – Работодатели

Общи условия – Работодатели

Услуги за работодатели

  1. Секцията “Работодатели“ е персонализирана за Клиенти-работодатели. Всички потребители, регистрирани и нерегистрирани, имат достъп до нея.
  2. Регистрация на работодатели:

32. 1. За да се регистрира, работодателят попълва регистрационната форма.

32.2. На въведения e-mail адрес получава автоматично съобщение, в което се съдържа линк за потвърждаване на регистрацията, валиден за срок от 24 часа. Ако линкът за потвърждение не бъде използван в определения срок, въведените данни за съответната регистрация се изтриват автоматично.

32.3. След потвърждаване работодателят получава още едно автоматично съобщение за успешно извършена регистрация и кратка информация за услугите на JobTime. За достъп до профила се използват e-mail адреса и паролата, въведени в регистрационната форма.

  1. Регистрираният Клиент – работодател има възможност да получи следните видове услуги: (ще се появяват ли въобще засега?)

33.1. Платени услуги

33.1.1. пакет „E Silver”

33.1.2. пакет „E Gold”

33.1.3. пакет “E Platinum”

33.2. Безплатни услуги

33.2.1. Публикуване на безплатна обява

  1. Цените на всяка от услугите, които се предлагат за Клиенти-работодатели, са публикувани в детайлите на всеки отделен пакет за платени услуги.
  2. JobTime не носи отговорност за авторските права върху изображенията, качени от работодателите в техните обяви и профили.
  3. С цел предпазване на работодателите, публикуващи обяви в JobTime, от получаване на нежелани съобщения и спам, потребителите няма да имат достъп до e-mail адрес за контакт в обявите. Кандидатурите по обявите ще бъдат изпращани на e-mail адреса на работодателите през системата на JobTime и ще се съхраняват в техните профили за период от 6 месеца след изтичане на обявата. В посочения срок, освен чрез e-mail, работодателите ще имат достъп до получените кандидатури и чрез своята регистрация в JobTime.

Прочетете целия текст на Общи условия